24.10.2010. / 19:29

Autor: Martina Čizmić

CFL: Zagreb Thunder i dalje jedina neporažena momčad

Igrači Thundera dopustili su Dalju tek dva boda na samom početku utakmice i to zahvaljujući akciji u kojoj je obrana Pitbullsa srušila napadača Thundera u njegovom polju

Thunderi su pobijedili Pitbullse (Foto: T. Čuveljak)Thunderi su pobijedili Pitbullse (Foto: T. Čuveljak)Zagreb Thunder jedini je neporaženi tim u CFL-u, hrvatskom prvenstvu u američkom nogometu. Pred tristotinjak gledatelja na terenu NK Prečko u Zagrebu pobijedili su Pitbullse iz Dalja rezultatom 41:2.

Iako su do današnje utakmice obje momčadi bile neporažene, Dalj je pružio manji otpor od očekivane. Dijelom je tome razlog i činjenica da su u Zagreb došli bez 10 standardnih igrača, ali i ozlijeda dvojice njihovih igrača tijekom utakmice.

Igrači Thundera dopustili su Dalju tek dva boda na samom početku utakmice i to zahvaljujući akciji u kojoj je obrana Pitbullsa srušila napadača Thundera u njegovom polju.

Nakon toga, napad Thundera funkcionirao je izuzetno dobro. Većina je polaganja postignuta nakon oduzete lopte što je oduševilo okupljene.

Trener Thundera Sean Craig zadovoljan je činjenicom da je njegova momčad vodeća u prvenstvu, a kako su do kraja regularnog dijela preostala još tri kola nada se da će tako i ostati.

U utakmici koja je odigrana ranije Zagreb Raidersi su pobijedili Osijek Cannons 26:6.

U ukupnom poretku vodi Thunder s 6 osvojenih bodova. Slijede Pitbullsi s 4 i Raidersi s 2 boda. Osijek Cannonsi nalaze se na posljednjem mjestu bez bodova.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika