25.10.2010. / 17:51

Autor: Hina , Nacional.hr

Drama se odvija u Splitu: Prijeti bombom na benzinskoj postaji, policija pregovara

Nepoznati muškarac je u poslijepodnevnim satima, oko 15,30, na benzinskoj postaji Meterize u Solinskoj ulici ušao u autocisternu i zaprijetio da će aktivirati bombu nakon čega su na lice mjesta izašli pripadnici speciojalne, te interventne i temeljne policije kako bi ga odvratili od nauma kojim je zaprijetio, izvijestila je danas Policijska-uprava splitsko-dalmatinska.

Policija je blokirala prostor oko benzinske postaje (Foto: Ilustracija)Policija je blokirala prostor oko benzinske postaje (Foto: Ilustracija)Nepoznati muškarac je u poslijepodnevnim satima, oko 15,30, na benzinskoj postaji Meterize u Solinskoj ulici ušao u autocisternu i zaprijetio da će aktivirati bombu nakon čega su na lice mjesta izašli pripadnici speciojalne, te interventne i temeljne policije kako bi ga odvratili od nauma kojim je zaprijetio, izvijestila je danas Policijska-uprava splitsko-dalmatinska.

"Policija s nepoznatim muškarcem, koji je u cisterni na benzinskoj postaji pregovara", izjavila je oko 17,15 sati za Hinu glasnogovornica splitsko-dalmatinske policije Marina Kraljević Gudelj.

Promet u blizini benzinske postaje je blokiran, a prema tvrdnjama očevidaca nepoznati muškarac koji se nalazi u cisterni u ruci drži bombu prijeteći da će je baciti da eksplodira, a na lice mjesta su stigli i vatrogasci.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika