29.10.2010. / 15:32

Autor: Nacional.hr

Konzum nudi kupovinu putem smartphonea, uskoro do najbliže trgovine preko Facebooka

Daljnjim razvojem aplikacije, usluga kupnje u Konzum Internet prodavaonici uskoro će biti dostupna i korisnicima mobilnih uređaja baziranih na Android platformama

Svoje namirnice možete naručiti online pomoću svog smartphoneaSvoje namirnice možete naručiti online pomoću svog smartphoneaKonzum je uveo jedinstvenu aplikaciju putem koje će svim korisnicima i Pod Touch-a, i Phone-a, i Pad-a i BlackBerry-a biti omogućeno ostvariti kupnju u Konzum Internet prodavaonici putem smart mobilnih uređaja bez obzira na to gdje se nalazili. Konzum je prvi među trgovačkim lancima implementirao ovo rješenje u Hrvatskoj i regiji, a koliko je aplikacija popularna govori činjenica da je u samo dva dana zabilježeno više od 1300 preuzimanja te aplikacije.

m-Konzum aplikacija za smart mobilne uređaje potpuno je usklađena sa Konzum Internet prodavaonicom, dakle sve promjene koje se učine preko mobilnih uređaja odmah su vidljive i na Internet stranicama. U tom smislu korisnicima se nudi više od 20 000 artikala, mogućnost izbora termina dostave, uvid u popis starih narudžbi, aktualne liste kupnje i akcije koje su u tijeku dok su preporuke posebno prilagođene potrebama kupaca. Svaki proizvod može se dodati u košaricu ili vlastitu listu najdražih proizvoda što olakšava njegovo pronalaženje pri budućim kupnjama. Kupci sami odabiru način plaćanja koje je moguće ostvariti i putem mobilnih uređaja.

Korištenjem m-Konzum usluge kupci imaju mogućnost na jednostavan i brz način obaviti kupnju svega potrebnog za ured ili dom i tako uštediti vrijeme i novac. Usklađenost popisa, proizvoda, favorita i narudžbi čini kupnju putem aplikacije jednostavnom, a aplikaciju koja se može besplatno preuzeti sa službenih stranica Konzuma nezamijenjivom svima koji kupuju putem Konzum Internet prodavaonice.

Daljnjim razvojem aplikacije, usluga kupnje u Konzum Internet prodavaonici uskoro će biti dostupna i korisnicima mobilnih uređaja baziranih na Android platformama. Konzum kontinuirano radi na usavršavanju i implementaciji novih tehnoloških sustava i usluga prilagođenih željama i potrebama kupaca. Početkom slijedeće godine planira se uvođenje nove usluge za sve kupce koji će putem navigacijskih uređaja moći pronaći lokacije svih Konzumovih prodavaonica u Hrvatskoj, kao i integracija ove usluge sa društvenim mrežama poput Facebooka.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika