12.11.2010. / 14:38

Autor: Hina

Praizvedba komedije 'Prevaranti' 20. studenoga u 'Kerempuhu'

Nova kazališno djelo poznatoga hrvatskog komediografa obiluje nizom komičnih zapleta i prevarantskih obrata u koje upadaju likovi smješteni u suvremene životne okolnosti, najavljeno je danas iz tog kazališta

Hrvoje KečkešHrvoje KečkešKomedija "Prevaranti" Fadila Hadžića o čovjeku s lažnom biografijom kojeg ucjenjuje još iskusniji varalica bit će praizvedena 20. studenoga u zagrebačkome Satiričkom kazalištu "Kerempuhu".

Nova kazališno djelo poznatoga hrvatskog komediografa obiluje nizom komičnih zapleta i prevarantskih obrata u koje upadaju likovi smješteni u suvremene životne okolnosti, najavljeno je danas iz tog kazališta.

U režiji Georgija Para, na pozornici defiliraju komični karakteri, smješteni u prilike u kojima dnevno obitavamo, a koje pokreće domaća uzrečica "prilika čini lopova". U novoj Hadžićevoj komediji velik dio gledatelja može otkriti i dio svojih životnih priča, kažu u kazalištu. Zaplet je izveden komediografskom vještinom našeg najizvođenijeg komediografa Fadila Hadžića, kojemu je ovo šezdeseta komedija uprizorena u domaćim i stranim kazalištima.

Glumačke uloge povjerene su Adamu Končiću, Branki Trlin, Ani Maras, Edi Vujiću, Otokaru Levaju, Aniti Matić Delić, Hrvoju Kečkešu, Luciji Barešić, Borku Periću i Ivanu Đuričiću.

Kostime je osmislila Đenisa Pecotić, scenografiju potpisuje Dinka Jeričević, a glazbu Davor Rocco.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika