16.11.2010. / 10:12

Autor: Nacional.hr

Daniel Craig zbog Rachel Weisz ostavio zaručnicu nakon 5 godina veze?

Glumac je prekinuo petogodišnju vezu sa Satuski Mitchell, a razlog zbog kojeg je ostavio zaručnicu nakon pet godina veze navodno je britanska glumica Rachel Weisz

Daniel CraigDaniel CraigBritanska glumica Rachel Weisz i njezin partner, redatelj Darren Aronofsky, rastali su se nakon devet godina.

Odmah nakon prekida krenula su nagađanja kako je dobitnica Oscara za sporednu glumicu u filmu "Brižni vrtlar" u vezi s Danielom Craigom, zvijezdom filmova o Jamesu Bondu i filmskim partnerom iz njihova nova zajedničkog trilera "Dream House".

The Daily Telegraph prenosi kako je Craig istovremeno prekinuo petogodišnju vezu sa Satuski Mitchell, te da je to zaista učinio zbog romanse s atraktivnom Rachel Weisz.

Inače, Rachel Weisz i Darren Aronofsky bili su zajedno devet godina u nevjenčanom braku. Imaju četverogodišnjeg sina. Craig je sa Satuski Mitchell bio u vezi pet godina, a prije dvije godine par se i zaručio. Vrijeme će pokazati je li odnos Daniela Craiga i Rachel Weisz uistinu puno više od prijateljstva.

Vezane vijesti

Mendes: Craigov Bond kompleksan lik

Mendes: Craigov Bond kompleksan lik

Redatelj Sam Mendes rekao je u nedjelju da bez Daniela Craiga ne bi snimao najnoviji nastavak filma o Jamesu Bondu "Skyfall", naglasivši da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika