24.11.2010. / 13:01

Autor: Hina

NBA: Preminuo dječak koji je pao iz lože Lakersa

Dvogodišnji dječak Lucas Anthony Tango, koji je pao iz lože Staples Centera tijekom nedjeljne NBA utakmice između Los Angeles Lakersa i Golden State Warriorsa (117-89), podlegao je zadobivenim ozljedama, te je preminuo u bolnici.

Košarkaši su prije utakmice održali minutu šutnjeKošarkaši su prije utakmice održali minutu šutnjeDvogodišnji dječak Lucas Anthony Tango, koji je pao iz lože Staples Centera tijekom nedjeljne NBA utakmice između Los Angeles Lakersa i Golden State Warriorsa (117-89), podlegao je zadobivenim ozljedama, te je preminuo u bolnici.

Dječak je pao iz lože s visine od 10-ak metara nekoliko minuta nakon završetka utakmice. Njemu u počast je uoči susreta Lakersa i Chicago Bullsa u utorak navečer održana minuta šutnje.

Losangeleska policija sprovela je istragu nakon tragičnog događaja, te ne isključuje mogućnost kriminalnog djela.

Staples Center je dvorana u kojoj od 1999. godine svoje domaće utakmice igraju košarkaši Los Angeles Lakersa i Los Angeles Clippersa, te hokejaši Los Angeles Kingsa.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika