02.12.2010. / 16:08

Autor: Nacional.hr

Technology Business Research: Lenovo Thinkpad računala proglašena najboljima

Prilikom kupnje prijenosnika ThinkPad korisnici znaju da je njihovo prijenosno računalo stvoreno da traje i da će odgovarati njihovim potrebama

Lenovo računala dobila su još jedno priznanjeLenovo računala dobila su još jedno priznanjeLenovo je objavio da je prijenosnik ThinkPad proglašen najboljim prema izvješću Technology Business Researcha (TBR) „Studija o preferencijama korporativnih kupaca IT opreme i zadovoljstvu korisnika za treći kvartal 2010. godine".

Šesti puta za redom izvješće TBR-a je pokazao da su srednji i veliki poslovni korisnici izjavili da su s prijenosnicima ThinkPad najviše zadovoljni. Prvo mjesto Lenova rezultat je stalne nadogradnje performansi kroz hardversku pouzdanost i kvalitetu te jednostavnost korištenja, kao i vrijeme popravka i telefonska podrška.

„Kontinuirano se fokusiramo na ono što je najvažnije našim korisnicima: dizajniranje pouzdanih računala i stvaranje cjelokupne mreže podrške korisnicima prije kao i poslije kupnje računala", izjavio je Dilib Bhatia, potpredsjednik ThinkPad Marketinga kompanije Lenovo. „Prilikom kupnje prijenosnika ThinkPad korisnici znaju da je njihovo prijenosno računalo stvoreno da traje i da će odgovarati njihovim potrebama."

ThinkPad za unaprjeđenje poslovanja

Lenovo je u listopadu zabilježio prodaju više od 60 milijuna prijenosnika ThinkPad, dok su komercijalna računala Lenovo zauzela 16,2 posto tržišta što je naviše do sada.

Uz dugoročnu predanost Lenova visokoj kvaliteti i pouzdanosti, tvrtka nastavlja ulagati u usluge i podršku. Telefonska podrška s naprednim mogućnostima pružanja podrške na daljinu i izborom prilagođenih dijagnostičkih alata pružaju brzu pomoć korisniku. Također, Lenovo pomaže korisnicima putem velikog broja online alata koji uključuju e-podršku, forume, tehničke alate za rješavanje problema i integraciju društvenih media.

U izvješću za treći kvartal 2010. godine, TBR je otkrio da je korisnicima prilikom kupnje računala pouzdanost i podrška važnija od cijene proizvoda.

„Dok smo u dva uzastopna izvještajna razdoblja doživjeli poboljšanje zadovoljstva kupaca, važno je imati na umu da su pouzdanosti i pružanje podrške još uvijek u vrhu što se tiče kriterija prilikom izbora računala", izjavio je Jon Lindy, predsjednik TBR-a. „Vrijednost koju prijenosnik ThinkPad donosi cjelokupnom računalnom iskustvu pozicionira Lenovo kao predvodnika u industriji kada je u pitanju zadovoljstvo korisnika".

Rezultati istraživanja temeljeni su na ispitivanju više od 500 voditelja IT odjela u srednjim i velikim tvrtkama u Sjevernoj Americi.

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika