06.12.2010. / 14:40

Autor: Martina Čizmić

Aleš Završnik novi direktor Marsa za Hrvatsku i BiH: Partnerstva s domaćim konditorima su moguća

Na pitanje o eventualnim akvizicijama domaćih konditora, Završnik nije želio otkriti planove Marsa, no istaknuo je kako je tako nešto moguće

Aleš Završnik i Damir SkokAleš Završnik i Damir SkokAleš Završnik preuzeo je poziciju direktora tvrtke Mars, Inc. za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Bit će zadužen za razvijanje poslovanja jednog od najvećih svjetskih proizvođača hrane na svijetu na ovim tržištima u skladu s principima tvrtke Mars, Inc.

Prilikom svog predstavljanja, Završnik je istaknuo kako je Mars ove godine ostvario zadovoljavajuće poslovne rezultate te se nada da će do kraja godine ispuniti i sve ciljeve koje su zacrtali. Također, istaknuo je kako im je u planu stabilizirati poslovanje tvrtke te nastaviti širenje na tržištu hrane za kućne ljubimce na kojem vide izuzetan potencijal. Najavio je i kako će u sljedećoj godini Mars uložiti dodatna sredstva u širenje na tržištu, ali i otkrio kako su uvijek spremni na partnerstvo i suradnju te kako bi nešto takvo, moglo biti ostvareno u bliskoj budućnosti.

S obzirom na to da se očekuje kako će Hrvatska sljedeće godine završiti pristupne pregovore i ući u Europsku uniju, ističe kako je iskustvo s drugih tržišta da ulazak u EU privlači strani kapital u zemlju, pa se nada da će se to dogoditi i Hrvatskoj.

Na pitanje o eventualnim akvizicijama domaćih konditora, nije želio otkriti planove Marsa, no istaknuo je kako je tako nešto moguće.

Vezane vijesti

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Kompanija Mars, jedan od vodećih svjetskih proizvođača čokolade objavljuje da je u samo tri godine postigao značajan napredak u ispunjavanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika