13.12.2010. / 13:15

Autor: Nacional.hr

Preboljela prekid: Tko je nova ljubav Jelene Rozge?

Da je prekinula s Mariom Berišićem pjevačica je otkrila početkom ovog mjeseca, a čini se da se u njezinom životu već pojavio novi muškarac

Jelena RozgaJelena RozgaPjevačica Jelena Rozga nedavno je otkrila kako je ponovno sama. Naime, kazala je kako je prekinula vezu s Riječaninom Mariom Berišićem, međutim čini se da se u njezinom životu već pojavio novi muškarac koji joj je 'zapeo za oko'.

Da je zaljubljena, negdašnja pjevačica grupe 'Magazin' otkrila je u intervjuu za srpski Press.

'Zaljubljena sam. Osnovna stvar u jednoj vezi je razumjevanje i da ga nema, ne bih bila u vezi s tom osobom. Ne volim puno pričati o svom privatnom životu jer želim da me ljudi gledaju kroz karijeru koju gradim', otkrila je pjevačica. Na pitanje o udaji također nije bila osobito rječita.

'Ako se udam, onda će on odmah pitati kad će djeca!... Neka, rano je, ima vremena'.

Podsjetimo, da je prekinula s Mariom Berišićem pjevačica je otkrila početkom ovog mjeseca, a je li se u njezinom životu uistinu već pojavio novi muškarac, možemo samo nagađati.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika