16.12.2010. / 12:25

Autor: Nacional.hr

Nove TV koncesije: CMC, Kapital Network i Sportska televizija HOO-a na multipleksu D

Televizije koje su dobile koncesije na 15 godina, godišnje će morati plaćati 45 tisuća kuna, a s emitiranjem programa trebaju započeti za 90 dana

Dodijeljene su još tri koncesijeDodijeljene su još tri koncesijeVijeće za elektroničke medije dodijelilo je tri nove koncesije u multipleksu D. Na natječaj se javilo sedam zainteresiranih ponuđača,među kojima su bili RTL s dječjim programom, splitska tvrtka Montura s Kanalom 5, Mega i bračni par Merli-Ogresta s Obiteljstkom televizijom.

Kako javlja tportal, koncesije za emitiranje dodijeljene su Croatian Music Channelu, Kapital Networku i Sportskoj televiziji Hrvaskog olimpijskog odbora. Televizije koje su dobile koncesije na 15 godina, godišnje će morati plaćati 45 tisuća kuna, a s emitiranjem programa trebaju započeti za 90 dana.

Zanimljivo je da se na natječaj prijavila i Nova TV sa sportskim kanalom, no diskvalificirana je jer nije ispunila sve zakonom propisane obveze.

Vezane vijesti

Vipnet predstavio digitalnu televiziju – Vip TV

Vipnet predstavio digitalnu televiziju – Vip TV

Adrian Ježina, dosadašnji predsjednik Uprave B.neta, novi je član proširene Uprave Vipneta, zadužen za novoosnovani Vipnetov Sektor multimedije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika