20.12.2010. / 18:13

Autor: Hina

Crnogorski mediji: Premijer Đukanović sutra podnosi ostavku

Predsjednik crnogorske vlade Milo Đukanović u utorak će na konferenciji za novinare obavijestiti javnost da podnosi ostavku na dužnost predsjednika vlade, najavili su u ponedjeljak crnogorski mediji.

Milo ĐukanovićMilo ĐukanovićPredsjednik crnogorske vlade Milo Đukanović u utorak će na konferenciji za novinare obavijestiti javnost da podnosi ostavku na dužnost predsjednika vlade, najavili su u ponedjeljak crnogorski mediji.

Kako je javila crnogorska agencija MINA, pozivajući se na izvore iz vrha vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS), Đukanović će nakon konferencije za novinare o toj odluci izvijestiti i članove glavnog odbora DPS-a na sjednici koja je zakazana za utorak popodne.

Očekuje se da će Đukanovića na mjestu predsjednika vlade naslijediti sadašnji potpredsjednik vlade i ministar financija Igor Lukšić. Nova vlada mogla bi biti izabrana do kraja godine s obzirom na to da se ne očekuju veće promjene.

Đukanović je pet puta biran za predsjednika vlade i jednom za predsjednika Crne Gore. Za predsjednika vlade prvi put je izabran 15. veljače 1991., a zadnji put u početku 2008. Dužnost predsjednika vlade obavljao je uzastopno u tri mandata, do 1998., kad je u siječnju te godine postao predsjednik Crne Gore.

Za predsjednika DPS-a izabran je u listopadu 1998.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 20.12.10. 23:00

Zvuči poznato, možda će dijelit cigarete s kolegom...


registracija
31/1/10

STTony, 20.12.10. 23:38

Ode Milo Sanaderovim stopama...


registracija
27/7/09

columbo, 21.12.10. 00:33

Odlaskom Djukanovica gasi se i posljednji dio bivse drzave, ali sve su prilike da ni to nece biti tako njezno, mada vjerujem da je bolje sakrio tragove od naseg dr Ive...
Bilo kako bilo nas bivsi premijer vjerujem ne bi mogao biti ni "naucnik" u velikoj radionici Mila britve...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika