21.12.2010. / 14:58

Autor: Hina

Zaručila se Zara Philips, unuka kraljice Elizabete

Glasnogovornica Buckinghamske palače kazala je da je Tindall (32) zaprosio Zaru Phillips (29) u ponedjeljak navečer u njihovu zajedničkom domu u Gloucestershireu

Zara PhillipsZara PhillipsUnuka britanske kraljice Elizabete II. Zara Phillips zaručila se za svoga dugogodišnjeg dečka, ragbijašku zvijezdu Mikea Tindalla, objavila je u utorak Buckinghamska palača.

Glasnogovornica Buckinghamske palače kazala je da je Tindall (32) zaprosio Zaru Phillips (29) u ponedjeljak navečer u njihovu zajedničkom domu u Gloucestershireu.

Kraljica i vojvoda od Edinburgha "presretni su" zbog te vijesti koja je uslijedila nekoliko tjedana nakon objave vjenčanja princa Williama i Kate Middleton u 2011. godini.

Zara Phillips, kći princeze Anne, dvanaesta je u nasljednom redu za britansku krunu, a Tindalla je upoznala 2003., godine u kojoj je Engleska osvojila svjetsko ragbijaško prvenstvo. Zara je također sportašica i postigla je zapažene uspjehe, uključujući osvajanje zlata na svjetskim konjičkim igrama u Njemačkoj prije četiri godine. Zahvaljujući tom tofeju proglašena je sportašicom godine u Britaniji. Istu je nagradu osvojila i njezina majka, princeza Anne 1971.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika