07.01.2011. / 07:40

Autor: Hina

Struja ozlijedila djevojčicu u ZET-ovom tramvaju

Glasnogovornik Zagrebačkoga električnog tramvaja (ZET) Tomislav Jurić izjavio je da može potvrditi da je otac djevojčice prijavio incident koji se dogodio jučer oko 16 sati u Draškovićevoj ulici u tramvaju 4, starije češke proizvodnje

Pet i pol godišnja djevojčica zadobila je opekline prvog i drugog stupnja obje šake jučer popodne u tramvaju broj 4, na uglu Draškovićeve i Vlaške ulice u Zagrebu, rečeno je večeras u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Djevojčica je zbog toga zadržana na promatranju u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici. U policiji je rečeno kako im je događaj prijavio otac djevojčice, ali da još nemaju detaljnijih podataka o tom događaju.

U bolnici su potvrdili da su primili djevojčicu te da je promatraju pedijatri, ali nisu htjeli reći u kakvom je zdravstvenom stanju.

Glasnogovornik Zagrebačkoga električnog tramvaja (ZET) Tomislav Jurić izjavio je da može potvrditi da je otac djevojčice prijavio incident koji se dogodio jučer oko 16 sati u Draškovićevoj ulici u tramvaju 4, starije češke proizvodnje.

Po podatcima kojima raspolažu u ZET-u, otac s djevojčicom prešao je iz drugih u prva kola te vozačici prijavio slučaj. "Poštujući naše interne upute vozačica je izvijestila nadležne službe, a tramvaj je odmah povučen iz prometa", rekao je Jurić.

Po riječima očevidaca djevojčica je zadobila opekline od strujnog udara, nakon što je stavila ruke između dvaju sjedala.

"U ovome trenutku ne mogu ocjenjivati vjerodostojnost, razmjere i uzroke tog slučaja. Tehničku kontrolu tramvaja provode stručne službe čiji će rezultati biti poznati u ponedjeljak. Tek nakon toga moći ćemo odlučiti o daljnjim mjerama", rekao je glasnogovornik ZET-a. Izražavajući žaljenje zbog nesreće, dodao je, da će s roditeljima djevojčice stupiti u kontakt, kako bi doznali detalje tog nesretnog događaja.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika