07.01.2011. / 15:44

Autor: Nacional.hr

Izradio bombu-vibrator za bivšu djevojku, namjeravao je aktivirati za vrijeme seksa

U stanu među njegovim stvarima pronađen je vibrator napunjen barutom i sačmom izvađenih iz metaka te sa žicama spojenim u prekidač na mjestu gdje se obično stavljaju baterije

Terry Allen Lester (37) izradio je bizarnu paklenu napravuTerry Allen Lester (37) izradio je bizarnu paklenu napravuTerry Allen Lester, tridesetsedmogodišnjak, izradio je bombu-vibrator kao poklon za svoju bivšu djevojku, koju je kanio aktivirati za vrijeme spolnog odnosa, izvještava portal thesmokinggun.com. Policiju je pozvala njegova dosadašnja djevojka s kojom je živio do prošlog tjedna.

U stanu među njegovim stvarima pronađen je vibrator napunjen barutom i sačmom izvađenih iz metaka te sa žicama spojenim u prekidač na mjestu gdje se obično stavljaju baterije. Pronađeni su i dokazi izrade bombe. Žena je rekla kako joj je Lester ispričao kako će bombu aktivirati za vrijeme seksa s bivšom priležnicom i kako će oboje odletjeti u zrak.

Uhićeni je već bio kažnjavan za nasilje u obitelji i više puta za vožnju u pijanom stanju. Ovaj puta optužen je za posjedovanje eksplozivne naprave i terorističku prijetnju, u slučaju osude očekuje ga najviše deset godina u zatvoru.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 07.01.11. 16:48

Ovaj ne samo da je luđak nego je i glup ko' noć - sadašnjoj curi reći da će se seksati sa bivšom i ubiti i sebe i nju? Jako pametno :)))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika