12.01.2011. / 13:45

Autor: Nacional.hr

Detroit Autoshow 2011: Svjetska premijera MINI Paceman Concepta

Ova spektakularna studija vozila zauzima središnji položaj među trenutnom postavom modela i uspostavlja potpuno novu kategoriju automobila sa svojom mogućnošću pružanja još više zadovoljstva u vožnji i sa još većim rasponom primjene

Prije točno 10 godina posjetitelji Auto Showa u Detroitu svjedočili su povrtaku MINI marke u Sjevernu Ameriku, što je bio početak jedne uspješne poslovne priče. Danas 10. godina kasnije priprema proslaviti obljetnicu na showu 2011. svjetskom premijerom MINI Paceman Concepta.

Ova spektakularna studija vozila zauzima središnji položaj među trenutnom postavom modela i uspostavlja potpuno novu kategoriju automobila sa svojom mogućnošću pružanja još više zadovoljstva u vožnji i sa još većim rasponom primjene.

Modifikacije dizajna, dodatne varijante motora, sveobuhvatno nadograđen izbor dieselskih motora i inovativni novi dijelovi opreme naoružavaju privlačnošću novu MINI obitelj u području dizajna, zadovoljstva u vožnji, učinkovitosti i individualnosti. Sa svojim MINI, MINI Clubman, MINI Convertible i MINI Countryman modelima, jedini svjetski proizvođač neovisno razvijenih premium malih automobila nastaviti će se razmetati najvažnijim i najkvalitetnijim položajem u segmentu.

Vezane vijesti

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Dio čitatelja sigurno se sjeća putovanja na more po ljetnim vrućinama u već kultnim Renault „četvorkama“. Klima uređaja nije bilo, a u auto se jedva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika