18.01.2011. / 13:37

Autor: Nacional.hr

Proširena optužnica protiv Berlusconija: 'Seksao se sa više mladih prostitutki'

Optužnica je objavljena na internetskoj stranici Donjeg doma parlamenta u kojoj stoji kako je Nicole Minetti, bivša premijerova zubna higijeničarka, zajedno s još nekolicinom, ugovarla Berlusconiju sastanke s prostitutkama

Talijanski premijer Silvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio BerlusconiTalijansko tužiteljstvo proširilo je istragu i optužilo premijera Silvija Berlusconija da je imao seksualne odnose sa 'značajnim brojem' mladih prostitutki, izvještava BBC. Zatražen je pretres nekih nekretnina koje posjeduje Berlusconi, ali zahtjev mora odobriti parlamentarni odbor, jer se radi o članu parlamenta. Optužnica je objavljena na internetskoj stranici Donjeg doma parlamenta u kojoj stoji kako je Nicole Minetti, bivša premijerova zubna higijeničarka, zajedno s još nekolicinom, ugovarla Berlusconiju sastanke s prostitutkama. Nicole Minetti je danas regionalna dužnosnica.

Oboje niječu optužbe, dok medijski magnat dodaje kako su milanski suci politički motivirani. Borba milanskog tužiteljstva i Berlusconija traje već desetljećima. Prostitucija nije zločin u Italiji, ali plaćanje ili ugovaranje seksa s djevojkom ispod 18 godina je prekršaj.

Karima El Mahroug, glavna zvijezda ovog skandala, dala je neke kontradiktorne izjave. Zanijekala je kako je imala seksualne odnose s premijerom, ali je dodala kako je primila novac od njega. U drugoj prilici izjavila je kako je prilikom zabave za Valentinovo u Berlusconijevoj kući rekla kako ima 24 godine.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 18.01.11. 13:49

Pa naravno da će se s toliko novca i pri kraju života okrenuti užicima, ali nisu mi jasni ti koji hoće baš maloljetne prostitutke. Ove punoljetne su isto dobre a nema nikakvih sankcija.


registracija
8/7/10

Maroje, 18.01.11. 15:12

Očito je u dobroj formi


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika