20.01.2011. / 10:22

Autor: Nacional.hr

Jos 7 dana do koncerta metal skupine Nile u Močvari!

Veliku pažnju zasigurno će izazvati i premijerni hrvatski nastup nizozemaca po prebivalištu, a izraelaca po porijeklu - Melechesh

Za otvaranje nove teškometalne sezone u Močvari, teško da se mogao pronaći prikladniji paket bendova. Njih 5 pobrinut će se da iz vas izvuku zadnji atom snage (ili okretaj glavom).

Predvođeni jednim od najvećih death metal imena svih vremena, amerikancima Nile, koji već 17 godina svojom verzijom death metala inspiriranog drevnim egipatskim misticizmom, istočnjačkom poviješću i religijom, oduševljavaju i fanove i kritičare.

Veliku pažnju zasigurno će izazvati i premijerni hrvatski nastup nizozemaca po prebivalištu, a izraelaca po porijeklu - Melechesh. Bend je to koji svojim originalnim "mezopotamskim metalom" već dugo žari i pali underground scenom, a novi album "The Epigenesis" već je dobio počasnu titulu albuma godine u mnogim glazbenim magazinima.

Svoje fanove zasigurno će oduševiti i žestoki njemački thrasheri Dew-Scented, naši stari poznanici - melodični death metalci Zonaria te Darkrise. U svakom slučaju paket bendova koji garantira višesatni spektakl u kojem će svaki fan ekstremne glazbe pronaći nešto za sebe.

Upad u pretprodaji 140 kuna, a na dan koncerta na blagajni kluba: 160 kuna.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika