30.01.2011. / 12:38

Autor: Hina

'Kraljevska zaštita': Kondomi princa Williama i Kate

U poplavi prigodnih proizvoda povodom predstojećeg vjenčanja britanskog princa Williama i Kate Middleton, na tržištu su toj zemlji pojavili su se i "njihovi" kondomi.

'Kraljevski' kondomi koji ne pružaju nikakvu zaštitu'Kraljevski' kondomi koji ne pružaju nikakvu zaštituU poplavi prigodnih proizvoda povodom predstojećeg vjenčanja britanskog princa Williama i Kate Middleton, na tržištu su toj zemlji pojavili su se i "njihovi" kondomi.

Tvrtka "Crown Jewels Condoms" na tržište je izbacila posebno prigodno pakiranje kondoma s fotografijom Williama i Kate kako se zavodljivo gledaju u oči i sa sloganom "lezite i mislite na Englesku". U promotivnom materijalu navodi se kako je "vođenje ljubavi nezaboravan događaj, baš kao i kraljevsko vjenčanje".

U britanskoj javnosti proizvod je ocijenjen "neukusnim". Pakiranje, u kutiji purpurne i zlatne boje, sadrži tri kondoma i prodaje se za pet funta (42 kune).

Zanimljivo je pak da na web stranici proizvođača stoji upozorenje kako "ovi kondomi su samo za ukras i neće vas zaštiti od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti".

Vezane vijesti

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina je u UN-u službeno podnijela tužbu zbog britanske "militarizacije" u južnom Atlantiku, a glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon pozvao je obje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika