31.01.2011. / 07:26

Autor: Hina

Mubarak traži od vlade da radi na povratu sigurnosti

Egipatski predsjednik Hosni Mubarak zatražio je od premijera Ahmada Šafika da mu prioritet bude uspostava mira u zemlji u kojoj posljednjih šest dana traje pobuna protiv njegovog režima, prenosi službena agencija Mena.

Hosni MubarakHosni MubarakEgipatski predsjednik Hosni Mubarak zatražio je od premijera Ahmada Šafika da mu prioritet bude uspostava mira u zemlji u kojoj posljednjih šest dana traje pobuna protiv njegovog režima, prenosi službena agencija Mena.

Tijekom sastanka s novim premijerom u nazočnosti zamjenika predsjednika Omara Sulejmana, Mubarak je rekao da prioritet nove vlade mora biti "uspostava mira i stabilnosti", prenosi Mena.

Mubarak je zatražio i političke reforme, dodaje agencija.

Unatoč imenovanju zamjenika predsjednika i novog premijera koje je u subotu obznanio predsjednik, u nasilju je poginulo najmanje 125 ljudi, a tisuće su ranjene od utorka i čini se da ne slabi mobilizacija protiv režima.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika