02.02.2011. / 15:22

Autor: Hina

Svadbena zvona: Berlusconijeva Ruby udaje se za tri tjedna

Djevojka koja je u studenome navršila 18 godina, ističe da "uopće" nije zabrinuta zbog istrage koja se vodi protiv Berlusconija, jer je, kako kaže, samo "svjedokinja" - i zakon ju smatra žrtvom - te dodaje: "jedva čekam da suđenje počne"

RubyRubyMlada marokanska plesačica Karima El Mahrug, odnosno "Ruby" iz istrage o talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju zbog navodnog spolnog odnosa s malodobnicom, najavila je u srijedu da se udaje za tri tjedna.

Ruby će se udati za zaručnika Lucu Rizza, 41-godišnjeg voditelja diskoteke u Genovi.

U razgovoru objavljenom u izdanju dnevnika La Repubblica koje izlazi u Genovi, Ruby kaže da bi nakon udaje htjela nastaviti "školovanje, završiti srednju školu i ostati živjeti u Genovi".

Djevojka koja je u studenome navršila 18 godina, ističe da "uopće" nije zabrinuta zbog istrage koja se vodi protiv Berlusconija, jer je, kako kaže, samo "svjedokinja" - i zakon ju smatra žrtvom - te dodaje: "jedva čekam da suđenje počne".

Po istrazi, Ruby je, uz druge djevojke, sudjelovala na razuzdanim zabavama koje je "Il Cavaliere" organizirao u svojoj rezidenciji.

Ruby i Berlusconi niječu da su imali spolne odnose i tvrde da su te zabave zapravo bile obične večere, a ne orgije kako bi se to dalo zaključiti iz transkripta telefonskih razgovora koje su objavili mediji.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika