03.02.2011. / 14:12

Autor: Nacional.hr

Tele2 korisnicima daje besplatne usluge u znak isprike

"Do poteškoća u radu mreže došlo je nepredviđeno te se ponovno ispričavamo korisnicima zbog neugodnosti koje im je izazvalo nekorištenje Tele2 usluga", stoji u priopćenju

Korisnici su imali poteškoća s korištenjem Tele2 mrežeKorisnici su imali poteškoća s korištenjem Tele2 mrežeMobilni operater Tele2 omogućit će svim korisnicima korištenje besplatnih usluga u znak isprike zbog poteškoća u radu govornih i sms usluga u tijeku današnjeg jutra, a koje je Tele2 uklonio u najkraćem mogućem roku, poručili su iz Tele2.

"Do poteškoća u radu mreže došlo je nepredviđeno te se ponovno ispričavamo korisnicima zbog neugodnosti koje im je izazvalo nekorištenje Tele2 usluga", kažu u Tele2.

Svim korisnicima Tele2 će dodijeliti 10 kuna na račun, a iznos mogu iskoristiti na pozive, sms/mms poruke ili podatkovne usluge. Korisnicima bonova taj će iznos biti dodijeljen unutar sljedeća tri dana dok će pretplatnicima računi u sljedećem mjesecu biti umanjeni za taj iznos.

Tele2 3G mreža radila je bez poteškoća te su korisnici mobilnog interneta neometano koristili sve usluge.

Vezane vijesti

Telekomi Vladi: Ukinite porez pa ćemo ulagati

Telekomi Vladi: Ukinite porez pa ćemo ulagati

Odluka Vlade da ponovno uvede porez na telekomunikacijske usluge kojim planira uprihoditi oko 300 milijuna kuna, naišao je na ogorčenost i nevjericu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika