09.02.2011. / 10:02

Autor: Nacional.hr

Dinkić: Srbijanska vlada je izgubila autoritet, nužna je promjena

"Promjene moraju biti temeljite, ne samo kozmetičke. Treba nam više rada, odlazaka na teren, slušanja građana i njihovih potreba. Usvajanja konstruktivnih primjedbi sindikata i stručnjaka i efikasno primjenjivanje u praksi", dodaje Dinkić

Mlađan DinkićMlađan DinkićSrbijanski ministar gospodarstva i jedan od potpredsjednika Vlade Mlađan Dinkić upozorava kako je Vlada na čelu s predsjednikom Borisom Tadićem izgubila autoritet te su nužne temeljite promjene.

"Vlast mora raditi znatno bolje, efikasnije, djelotvornije. Vođenje vlade treba biti mnogo ozbiljnije, a autoritet se mora vratiti", kaže Dinkić u intervjuu za Novosti i dodaje kako je o tome razgovarao s Tadićem te je uvjeren da će on imati snage povući prave poteze.

"Promjene moraju biti temeljite, ne samo kozmetičke. Treba nam više rada, odlazaka na teren, slušanja građana i njihovih potreba. Usvajanja konstruktivnih primjedbi sindikata i stručnjaka i efikasno primjenjivanje u praksi", dodaje Dinkić.

Čini se kako bi se i u srbijanskoj Vladi mogle dogoditi neke kadrovske promjene, kao što je to krajem godine učinila i hrvatska Vlada.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika