10.02.2011. / 13:50

Autor: Nacional.hr

Hari Rončević 11. veljače u Shamballi!

Romantiku Valentinova doživite uz Harija Rončevića koji u petak, 11. veljače nastupa u zagrebačkom klubu Shamballa

Ukoliko još uvijek niste odlučili što pokloniti voljenoj osobi, romantiku Valentinova doživite uz Harija Rončevića koji u petak, 11. veljače nastupa u zagrebačkom klubu Shamballa.

Široj javnosti prvi se put predstavio 1994. na "Melodijama hrvatskog Jadrana", kada je za svoju pjesmu "Getanin" osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike (3. nagrada).

Nakon uspjeha "Getanina", iste godine Hari izdaje i svoj album prvijenac "Buntovnik s razlogom". U prepoznatljivom autorskom raspoloženju, nastaju i slijedeća dva albuma "Žigolo" i "Mulac", da bi album "Još tvog je poljupca" obilježio svojevrsni preokret u Harijevom glazbenom stvaralaštvu. Danas je iza Harija 15 fenomenalnih albuma, koji dovoljno govore o bogatstvu stiha ovog nagrađivanog hrvatskog kantautora.

Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu nabaviti za 40 kuna na blagajni kluba, svakim radnim danom od 8:00-22:00h, ili kod jednog od Shamballa promotora!

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika