11.02.2011. / 15:07

Autor: Hina

Lako je biti cool: Ženama privlačniji muškarci sa psom nego iPadom

Prema istraživanju pod naslovom "iPad-ovi vas ne čine toliko cool koliko ste mislili", polovica muškaraca misli da ih smartphone čini privlačnijima. Tog je mišljenja samo 36 posto žena

Muškarcima bi bilo bolje da sakriju svoje smartphoneove i druge high-tech igračke, pokazuje istraživanje objavljeno u četvrtak u Sjedinjenim Državama koje otkriva da se ženama više sviđa osoba koja šeće psa, od one s pametnim telefonom.

Loša vijest za geekove, ljubitelje novih tehnologija, koji su mislili da će izazvati ushićenje suprotnog spola elektroničkim uređajima, prema rezultatima istraživanja izvedenog za internet site retrevo.com.

Prema istraživanju pod naslovom "iPad-ovi vas ne čine toliko cool koliko ste mislili", polovica muškaraca misli da ih smartphone čini privlačnijima. Tog je mišljenja samo 36 posto žena.

"Većina žena mlađih od 35 godina navodi da ih više privlači netko tko šeće sa psom, od nekoga s pametnim telefonom", objašnjava istraživanje.

I muškarci i žene drže da je više seksi vidjeti osobu koja čita knjigu nego manipulira iPadom.

Istraživanje uoči Valentinova preporučuje da u potrazi za srodnom dušom treba diskretno koristiti elektroničke naprave.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika