17.02.2011. / 13:59

Autor: Nacional.hr

Toshiba najavila novi tablet s Androidom za ljeto 2011.

Toshiba novi tablet će podržati Mobile Broadband (3G). Ugrađeni žiroskop, akcelerometar, integrirani GPS, i dva megapiksela kameru na prednjoj strani i pet megapiksela kameru na stražnjoj strani

Toshibin tablet koji bi trebao ugledati svjetlo dana u ljetoToshibin tablet koji bi trebao ugledati svjetlo dana u ljetoToshiba Computer Systems, odjel u sklopu Toshiba Europe GmbH, najavio je da planira dovesti najnoviji model tableta sa najnovijom Android platformom na europsko tržište. Tablet, sa mjerama 10.1'' (25.7cm) po dijagonali, nudi vrhunske video i audio performanse, te ima ugrađen GPS i dvije video kamere. Toshiba planira proširiti svoj raspon tableta sa novom generacijom tableta za Europu tijekom ljeta 2011.

"Novi tablet sa Androidom i dalje nastavlja Toshiba strategiju na tržištu tableta u Europi," izjavio je Marco Perino, General Manager, Digital Product Division, Toshiba Europe. "Novi tablet dolazi sa sofisticiranim audio i video značajkama te naprednim hardverskim specifikacijama koje se nalaze u segmentu vrhunskih tableta." Zahvaljujući svom stražnjem poklopcu koji je dostupan u odabranim bojama, korisnici mogu prilagoditi svoj tablet.

Poboljšano pregledavanje i video doživljaj u 16:10 formatu

Toshiba je opet stavila naglasak na razvoj poboljšanog video, audio i internet doživljaja na njegovom najnovijem tablet PC. Toshiba tablet, osnažen sa dual-core NVIDIA Tegra2 procesorom, ima široki pogled na 10.1-inčni dijagonalni multi-touch zaslon u 16:10 formatu i 1,280x800 piksela, te pruža dovoljno prostora za pregledavanje web stranica u vodoravnom ili okomitom modu i omogućava doživljaj gledanja video materijala i igranja igrica kao u kinu.

Video i audio poboljšane tehnologije

Tablet Adaptive Display tehnologija stalno podešava parametre kao što su svjetlost u skladu s uvjetima svjetlosti u prostoru, te uvijek nudi najbolje moguće slike bez potrebe sa dodatnim ručnim mijenjanjem parametara. Osim toga, Toshiba Resolution+ tehonologija je integrirana kao standarda. Ona poboljšava kvalitetu standardnih definicija video materijala kako bi iskoristila puni potencijal visoke definicije zaslona tableta, neovisno o kvaliteti izvornog materijala. Neusporediva kvaliteta zvuka se postiže zahvaljujući Toshiba audio poboljšanjima koja optimiziraju izlaz zvuka na uvjete u okruženju. To omogućava tablet stereo zvučnicima da proizvedu najbolji mogući zvuk glazbe, video materijala i igrica.

Dobro opremljeni i spremni za povezivanje

Toshiba novi tablet će podržati Mobile Broadband (3G). Ugrađeni žiroskop, akcelerometar, integrirani GPS, i dva megapiksela kameru na prednjoj strani i pet megapiksela kameru na stražnjoj strani čini glavna obilježja tableta. Toshiba tablet ima višestruke mogućnosti povezivanja i ulaza te na taj način jednostavno integrira uređaj u svakodnevni digitalni život. Tablet ima normalan HDMI ulaz za jednostavno dijeljenje fotografija i video materijala na TV, kao i standardan USB 2.0 ulaz za povezivanje vanjskih tvrdih diskova i kamera, i mini USB ulaz za tablet kao USB za pohranu podataka. SD Card priključak pruža mogućnost za dodatni prostor i prijenos podataka. Tablet će također biti opremljen sa 802.11n WLAN.

Prošireni izbor opcije Marketplace-a i dijeljenje usluga

Tablet ima mogućnost pristupa opciji Google Android Market-u. U cilju upotpunjavanja Android Market doživljaja, uređaj će biti pre-intsaliran sa portalom Toshiba Places sa vlastitim aplikacijama na marketplaceu, što ga čini lakšim za korisnike da pronađu aplikacije optimizirane za 10.1'' ekran. Toshiba Places također nudi jednostavan za korištenje servis za dijeljenje sadržaja koji omogućava korisnicima da uploadaju svoj vlastiti sadržaj na računalni oblak. Oni tada mogu odobriti pristup svojim prijateljima i obitelji putem jednostavne obavijesti.

Vezane vijesti

Apple predstavio treću generaciju iPada

Apple predstavio treću generaciju iPada

Apple je sinoć predstavio novi iPad, treću generaciju svog mobilnog uređaja koji je kada se pojavio na tržištu definirao potpuno novu kategoriju.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika