20.02.2011. / 09:00

Autor: Nacional.hr

Hrana za bolji seks: 4 namirnice koje jamče vrhunsku zabavu u spavaćoj sobi

Cimet, avokado i kikiriki samo su neke od namirnica koje jačaju libido. Ukoliko se ne sjećate kada ste zadnji put uživali u seksu, bacite pogled u frižider

Poznato je da sastojci nekih namirnica zbog euforičnog učinka djeluju na povećanje seksualnog nagona. Takve namirnice zovu se afrodizijaci i kada situacija u spavaćoj sobi postane komplicirana, ne bi bilo loše umjesto za lijekovima, posegnuti za takvom hranom!

Cimet
Cimet je jedan od najstarijih poznatih začina, a često se koristi u slasticama s voćem i orašastim plodovima, poput savijača od jabuka i šljiva, baklava, kompota i džemova.

Ukoliko niste veliki ljubitelj ovog začina, vrijeme je da ga počnete konzumirati jer osim što ima mnoga ljekovita svojstva potiče i seksualnu želju.

Avokado
Riječ je o voću koje osim što pobjeđuje stres, općenito blagotvorno utječe na zdravlje organizma. Avokado primjerice pomaže pri uklanjanju celulita, pomlađuje kožu i podiže energiju.

Plava riba
Plava riba je bogata omega 3 masnim kiselinama, koje također "uništavaju" depresiju i potiču želju za intimnim trenucima u spavaćoj sobi.

Kikiriki
Većina ljudi, naročito pripadnice nježnijeg izbjegavaju orašaste plodove jer sadrže puno kalorija, međutim kikiriki, bademi i orasi sadrže mnoga ljekovita svojstva. Osim toga, kikiriki primjerice, jača libido, naročito kod pripadnika jačeg spola.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 21.02.11. 08:44

to nam je jedino i ostalo da se jebemo.

jer banda nas je izjebala i opljačkala,srbi poubijali,popalili,a veliki Hrvati od 1991 naovamo osiromašili .
Zato ljudi JEBITE SEE


registracija
28/2/11

imitar25, 28.02.11. 16:33

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1410554


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika