22.02.2011. / 10:36

Autor: Nacional.hr

Miha Ciglar, Luka Dekleva i Luka Prinčić 23. veljače u Močvari

Glavni je cilj novog programskog usmjerenja Galerije raznovrsnoj publici predstaviti eksperimentalnu, inovativnu suvremenu umjetnost u netipičnim i transformiranim prostorima Kluba Močvara i Pogona Jedinstvo

Galerija Močvara i u ovoj godini nastavlja desetljeće dugu tradiciju kreativnog spajanja razuzdanog (i nabrijanog, genijalnog, super-duper-zabavnog,...) klupskog programa s umjetničkom scenom. U 2011. program Galerije Močvara u sklopu Kluba Močvara nastaje kao plod suradnje URK-a i KONTEJNER-a.

Glavni je cilj novog programskog usmjerenja Galerije raznovrsnoj publici predstaviti eksperimentalnu, inovativnu suvremenu umjetnost u netipičnim i transformiranim prostorima Kluba Močvara i Pogona Jedinstvo.

Galerija Močvara otvara vrata premijerno ove godine u večernjim satima 23. 02. (srijeda) kada će u obliku art audio-sessiona ugostiti dva performansa trojice mladih slovenskih umjetnika: Mihe Ciglara, Luke Dekleve i Luke Prinčiča. Zagrijavanje i šećer na kraju (nastavak zabave nakon izvedbi, dugo u noć) garantira nu-disko/elektro/acid močvarni party i DJ William Linn (S.A.D.).

Ulaz je besplatan!

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika