22.02.2011. / 12:06

Autor: Nacional.hr

Shakira ponovno dolazi u Hrvatsku: U Areni Zagreb nastupit će 11. svibnja

Ovogodišnja turneja, na kojoj promovira svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pjesma prošloga ljeta, ‘Waka Waka', nastavlja pomicati granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo

ShakiraShakiraKolumbijska pjevačica Shakira ponovno dolazi u Hrvatsku. Kako su potvrdili iz Lupa Promocije, u zagrebačkoj Areni nastupiti će 11. svibnja.

Ovogodišnja turneja, na kojoj promovira svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pjesma prošloga ljeta, ‘Waka Waka', nastavlja pomicati granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo.

Ova dobitnica Grammya, pjevačica, zabavljačica i producentica u svojoj je karijeri prodala više od 50 milijuna albuma, surađivala s brojnim glazbenicima poput Beyonce i Alejandra Sanza. Jedina je glazbenica iz Južne Amerike koja je imala pjesmu na prvom mjestu top liste u Americi, te jedina Kolumbijka koja je pjevala na inaguraciji presjednika Baracka Obame. Čak četiri njena hita su među dvadeset najprodavanijih pjesama prošlog desetljeća, a s hitom ‘Hips Don't Lie' osvojila je prvo mjesto u više od 50 zemalja.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u petak, 25. veljače. Cijena se kreće od 300 do 750 kuna.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika