24.02.2011. / 15:24

Autor: Hina

Eksplozija u zgradi madridske Vojne akademije - 5 mrtvih

Vojnici su, kako prenose španjolski mediji, poginuli tijekom obuke, koja je obavezna prije odlaska u misiju u Libanon, gdje Španjolci sudjeluju u mirovnim snagama UNIFIL-a, razmještenim duž izraelske granice

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPetorica vojnika smrtno su stradala u četvrtak u eksploziji koja je odjeknula u zgradi Akademije španjolske vojske nadomak Madridu, u kojoj se nalazi i centar za razminiranje, izvijestila je policija.

Ministarstvo obrane priopćilo je kako je do eksplozije najvjerojatnije došlo slučajno. Odjeknula je u Hoyo de Manzanarez blizu Madrida, u zgradi vojne akademije u kojoj se obrazuju vojni inženjeri. Ondje se nalazi i centar za razminiranje.

Vojnici su, kako prenose španjolski mediji, poginuli tijekom obuke, koja je obavezna prije odlaska u misiju u Libanon, gdje Španjolci sudjeluju u mirovnim snagama UNIFIL-a, razmještenim duž izraelske granice.

Vezane vijesti

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu je izjavila kako ne postoje konkretni planovi sigurnosnih fondova eurozone o kupnji španjolskih državnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika