26.02.2011. / 09:12

Autor: Hina

Gadafijev sin predviđa pregovore i prekid vatre u Libiji

"Suočeni smo s teroristima...Vojska je odlučila da ne napada teroriste i da omogući pregovore. Nadamo se da ćemo to učiniti na miran način do sutra", rekao je on

Saif al-Islam GadafiSaif al-Islam GadafiSin libijskog vođe Moamera Gadafija rekao je u petak kako se njegove snage suzdržavaju u borbi protiv pobunjenika u zapadnoj Libiji te kako se nada da će do subote biti postignut prekid vatre do kojeg će se doći pregovorima.

Govoreći na engleskom stranim novinarima koji su doletjeli u Tripoli pod službenom pratnjom Saif al-Islam Gadafi kazao je o borbama u dva zapadna grada: "U Misrati i Zavijahu imamo problem".

"Suočeni smo s teroristima...Vojska je odlučila da ne napada teroriste i da omogući pregovore. Nadamo se da ćemo to učiniti na miran način do sutra", rekao je on.

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

registracija
2/2/11

bepo, 26.02.11. 14:41

IRAN STOJI IZ SVEGA , STA SE MOMENTALNO DOGADJE U ARAPSKO MUSLIMANSKOM SVIJETU.LJUDI KOJI SU SE VRATILI PREKJUCER IZ LIBIJE; TVRDE DA JE KRVO PROLICE IZMISLJENO,TO JE MASLO TV.Aldzazire,kojoj je vlasnik BIN LADEN.


registracija
29/11/09

Ivis, 26.02.11. 18:09

Jadnik je prisiljen pregovarati sa "teroristima", znaci sa svojim cacom. Bar mu to nije tesko!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika