27.02.2011. / 09:46

Autor: Hina

Nove napetosti: Sjeverna Koreja prijeti napadom na Južnu

Južna Koreja zadnjih dana izbacuje letke na sjeverna područja u kojima piše o prosvjedima i promjenama na Bliskom istoku, što je dio psihološke kampanje da se Sjevernokorejci ohrabre na promjene

Sjeverna Koreja je zaprijetila u nedjelju napadom na zajedničku vojnu vježbu američke i južnokorejske vojske zakazanu za ovaj tjedan, javila je službena sjevernokorejska agencija KCNA.

Pjongjang će "protumjerama" uzvratiti na vježbe koje trebaju početi u ponedjeljak i pretvoriti Seul, prijestolnicu Južne Koreje, u "ognjeno more", dodaje agencija.

Sjeverna Koreja je usto zaprijetila u nedjelju da će zapucati na Južnu Koreju ako ova nastavi slati svoju propagandu pomoću balona, navodi KCNA.

Južna Koreja zadnjih dana izbacuje letke na sjeverna područja u kojima piše o prosvjedima i promjenama na Bliskom istoku, što je dio psihološke kampanje da se Sjevernokorejci ohrabre na promjene.

Sjevernokorejski vojnici izvest će "izravne i ciljane napade" u pravcu graničnog područja gdje aktivisti i vojnici (južnokorejski) nastavljaju puštati balone s protuvladinim porukama, naglasila je KCNA.

Vezane vijesti

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Beatlesi su možda pjevali da je ljubav sve što je potrebno, ali u Južnoj Koreji paru koji se želi vjenčati potrebno je i puno novaca - gotovo 200.000… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 27.02.11. 11:34

Napisao Nostradamus da će Armagedon sići među ljude i uništiti zemlju.Do sada se pokazalo jedino to da opasnost ne prijeti od jednog nego od mnogo armagedona.Cijela planeta Zemlja je ugrožena kao i život na njoj.Ali kako je čovjek destruktivan kao i sva materija u okruženju,za očekivati je da se sve zlo zaista i dogodi.Pa svjedoci smo vremena u kojemu ćemo moći potvrditi vjerodostojnost vidovnjaka ili opovrgnuti.Za sada izgleda da bi moglo prevagnuti ružno proročanstvo ali i to je neko stanje u vječnim promjenama.Kako smo si skuhali,takav ručak će mo i užinati.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika