21.03.2011. / 17:36

Autor: Nacional.hr

Dan ludila: Amerikanac pucao po San Antoniju zbog cijene burrita

Nepoznati muškarac čiji identitet još uvijek nije otkriven, jučer je došao u restoran brze hrane Taco Bell i naručio sedam burrita za koje je mislio da koštaju 99 centa, no kada je vidio da je cijena porasla na 1,49 dolara kupac je pobijesnio, izvadio pušku i napravio nered

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNezadovoljni kupac u restoranu brze hrane u američkom gradu San Antonio pobijesnio je zbog poskupljenja sendviča, napravio nered i sukobio se sa policijom, no nasreću nitko nije ozlijeđen, prenosi My San Antonio.

Nepoznati muškarac čiji identitet još uvijek nije otkriven, jučer je došao u restoran brze hrane Taco Bell i naručio sedam burrita za koje je mislio da koštaju 99 centa, no kada je vidio da je cijena porasla na 1,49 dolara kupac je pobjesnio, izvadio pušku i napravio nered. Prvo je tražio upravitelja Briana Tillersona i napucao ga zračnom puškom, zatim je iz auta izvadio poluautomatsku pušku i pištolj i krenuo prema restoranu. Gosti i zaposlenici restorana su se zaključali i zvali policiju nakon čega je pobješnjeli kupac sjeo u auto i pobjegao.

Policija ga je slijedila i nakon što su svi izašli iz svojih vozila započela je pucnjava između policije i objeglog nasilnika, no u pucnjavi nitko nije ozlijeđen. Nasilnik nakon toga opet bježi i zatvara se u hotelsku sobu iz koje odbija izaći, a kako ga policija nije uspjela nagovoriti da izađe, poslali su jedinicu specijalaca koja ga je konačno uz pomoć suzavca uspjela istjerati iz sobe. Nezadovoljni kupac trenutno se nalazi u pritvoru i prijete mu optužbe za pokušaj ubojstva i pucanje na policiju.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

registracija
20/8/10

McCoy, 21.03.11. 20:34

Gde je sad onaj Tony da hvali demokraciju i napredak u USA....


registracija
31/1/10

STTony, 21.03.11. 23:21

McCoy, evo me :))

Krivo si me shvatio, daleko je meni SAD od idealne zemlje, ali naša mala bananica od države (i to ne mislim u zemljopisnom nego u svakom drugom smislu) im sigurno u malo čemu može držati prodike kao i svim 10x uređenijim zemljama od naše.

A to da tu i tamo neka budala poludi u SAD-u koji ima 300 milijuna stanovnika ili bilo kojem drugom mjestu na svijetu nema veze s ničim, primjera nasilnih budala ćeš naći svugdje, pa i u nas.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika