26.03.2011. / 14:15

Autor: Hina

Poziv preko Facebooka na opću pobunu u Siriji

Apel za "narodnu pobunu" u subotu u svim sirijskim pokrajinama stavljen je na Facebook dan nakon krvavih prosvjeda u najvažnijim gradovima u zemlji, posebno na jugu.

Facebook sve češće postaje sredstvo za iniciranje pobuneFacebook sve češće postaje sredstvo za iniciranje pobuneApel za "narodnu pobunu" u subotu u svim sirijskim pokrajinama stavljen je na Facebook dan nakon krvavih prosvjeda u najvažnijim gradovima u zemlji, posebno na jugu.

"Danas, u subotu, narodna pobuna u svim sirijskim pokrajinama", piše u tekstu na Facebooku.

Po riječima sirijskog dužnosnika, u prosvjedima u petak smrtno je stradalo 13 osoba, među kojima su dva vatrogasca i i jednog turskog zaposlenika ubili prosvjednici, dok su borci za ljudska prava ustvrdili najmanje 25 poginulih.

Sirijski dužnosnik kaže da je 10 prosvjednika ubijeno u Salameinu, na jugu, u sukobu s vojskom, dok su u Homsu, 160 km sjeverno od Damaska,

čuvara vojnog kluba ubili protivnici režima. U Madameinu, 10 km od Damaska, otvorili su vatru na vatrogasce, usmrtivši dvojicu.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika