30.03.2011. / 14:03

Autor: Hina , Nacional.hr

Ljubljana: Umrla djevojčica koju je otac bacio kroz prozor

Mogućnost da preživi pad s 30 metara visine, koji je amortizirao ispred nebodera parkirani automobil, bila je minimalna zbog teških ozljeda, iako je na njoj izvedeno više operativnih zahvata

Ljubljana (ilustracija)Ljubljana (ilustracija)Petogodišnja djevojčica, koju je pomahnitali otac u nedjelju bacio s devetog kata jedne višekatnice u Ljubljani a onda skokom kroz prozor počinio samoubojstvo, umrla je u srijedu u ljubljanskom Kliničkom bolničkom centru.

Mogućnost da preživi pad s 30 metara visine, koji je amortizirao ispred nebodera parkirani automobil, bila je minimalna zbog teških ozljeda, iako je na njoj izvedeno više operativnih zahvata.

Okolnosti tragedije u kojoj se 42-godišnji Marjan Trempus nakon kraće svađe s majkom djevojčice i nekadašnjom partnericom Anelom, inače podrijetlom iz BiH, odlučio na sumanuti čin još nisu do kraja poznate. No, slovenska javnost je šokirana otkrićem da se radilo o čovjeku s dugom poviješću obiteljskog nasilja i u ranijem braku, iz kojega ima 17-godišnjeg sina. Još više je šokirao potvrđen podatak da je riječ o bivšem policajcu. Kako se navodi, u policiji je bio zaposlen do 2008. godine, najprije u Novom Mestu, a onda je premješten u Ljubljanu, gdje je radio na poslovima osiguranja.

Zbog alkohola i psihičke nestabilnosti u međuvremenu se liječio, a onda zbog nasilna ponašanja dospio u zatvor iz kojeg je izašao je u siječnju ove godine.

Slučaj je ponovo potaknuo pitanje rada socijalnih službi koje su mu i nakon izlaska iz zatvora omogućavale kontakte s bivšom partnericom i djetetom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika