30.03.2011. / 17:27

Autor: Nacional.hr

'Pepeljuga' i 'Snjeguljica' sudjelovale u dilanju droge u zatvor

Dvije žene pokušale su u zatvor prokrijumčariti drogu tako što su je otopile, pomiješale s bojom i ofarbale bojalicu sa motivima Pepeljuge i Snjeguljice

Bojanka s Pepeljugom poslužila je kao podloga za krijumčarenje droge ( Foto: Wikipedia)Bojanka s Pepeljugom poslužila je kao podloga za krijumčarenje droge ( Foto: Wikipedia)Pepeljuga i Snjeguljica "sudjelovale su" u dilanju droge u jednom američkom zatvoru, prenosi The Smoking Gun.

U zatvor Cape May u New Jerseyu dvije žene su pokušale prošvercati drogu tako što su je otopile, pomiješale s bojom, obojale njima bojanku sa motivima Pepeljuge i Snjeguljice i bojanku pismom poslale trojici cimera u zatvoru.

Pokušaj krijumčarenja je otkriven nakon što je zaposlenik u zatvoru zadužen za poštu otkrio da tri obojane slike iz bojanke imaju narančaste mrlje koje izgledaju poput mrlja od vodenih boja. Slike su testirane i otkriveno je da se na njima nalazi droga Suboxone, koja se prepisuje radi liječenja ovisnosti o sredstvima za smirenje. Žene koje su poslale drogu i njihovi prijatelji u zatvoru, zbog svog kreativnog prijestupa optuženi su da su počinili krivično djelo.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika