04.04.2011. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Goran i Ivana Višnjić: Trudnoća im je ispunila sve želje

Nakon 11 godina sretnog braka i posvajanja danas troipolgodišnjeg dječačića Tina, čini se kako se najuspješnijem hrvatskom glumcu i njegovoj supruzi ostvario dugogodišnji san: za četiri mjeseca Ivana Višnjić rodit će svoje prvo biološko dijete, a Goran Višnjić već ima četverogodišnju djevojčicu Lanu Lourdes iz avanture sa Šibenčankom Mirelom Rupić

Goran i Ivana VišnjićGoran i Ivana VišnjićKako tvrde članovi Forum.hr-a, glumac Goran Višnjić i njegova supruga Ivana na ljeto očekuju rođenje svog prvog biološkog djeteta. Ivana Višnjić u petom je mjesecu trudnoće, a sa suprugom već ima troipolgodišnjeg posvojenog sina Tina. Da će maleni Tin, uz četverogodišnju polusestru Lanu Lourdes koju njegov otac ima iz avanture sa Šibenčankom Mirelom Rupić, na ljeto dobiti još jednog brata ili sestru, priča se i među nekim osobama bliskima obiteljima Višnjić i Vrdoljak.

Prijatelji poznatog para povjerili su da je trudnoća Ivane Višnjić, jedine kćeri redatelja Antuna Vrdoljaka, bila i jedan od razloga zbog kojeg je par prošle zime doputovao u Hrvatsku. Sretnu vijest željeli su uživo podijeliti sa svojim roditeljima, Antunom i Brankom Vrdoljak te Željkom i Milkom Višnjić te s Ivaninom braćom. Otac Ivane Višnjić, Antun Vrdoljak, rekao nam je: "Nemam komentara na vijest o Ivaninoj trudnoći. Stav naše obitelji je da nikad ne komentiramo privatne stvari.

Nemojte se ljutiti, ali stvarno vam ne mogu više reći." Goran i Ivana Višnjić dugo su priželjkivali postati roditeljima. Ni nakon osam godina braka nisu odustali od biološkog djeteta, ali su tada odlučili posvojiti tek rođenu bebicu, sina kojeg su nazvali Tin po pjesniku Tinu Ujeviću. Maleni Tin govori čak tri jezika: osim engleskog i hrvatskog jezika na kojem roditelji s njim od početka razgovaraju, dječak je uz dadilju koja govori samo španjolski izvrsno naučio i taj jezik.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika