14.04.2011. / 19:09

Autor: Hina

Ujedinjena Rusija želi Putina za predsjedničkog kandidata

Ruska vladajuća stranka "Ujedinjena Rusija" u četvrtak je obznanila da na predsjedničkim izborima 2012. godine kao kandidata želi ponovno vidjeti bivšeg predsjednika i sadašnjeg premijera Vladimira Putina.

Vladimir PutinVladimir PutinRuska vladajuća stranka "Ujedinjena Rusija" u četvrtak je obznanila da na predsjedničkim izborima 2012. godine kao kandidata želi ponovno vidjeti bivšeg predsjednika i sadašnjeg premijera Vladimira Putina.

"Želimo da na parlamentarnim izborima u prosincu Vladimir Putin predvodi listu Ujedinjene Rusije. Kada budemo odlučivali o kandidaturi naše stranke na predsjedničkim izborima, njegovu ćemo kandidaturu prioritetno razmotriti", kazao je Jurij Šuvalov, zamjenik glavnog tajnika stranačkog predsjedništva, prenosi agencija RIA.

U posljednja dva dana ni Putin ni aktualni predsjednik Dmitrij Medvedev nisu isključili mogućnost kandidature na predsjedničkim izborima, ali su obznanili da će odluku o tome donijeti zajedno.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika