19.04.2011. / 11:14

Autor: Totalsport

Ivica Osim predsjednik povjerenstva za spas bosanskog nogometa

Uz Osima u radu spomenutog povjerenstva sudjelovat će još nekoliko uglednih bivših nogometaša s tog područja: Faruk Hadžibegić, Sead Kajtaz, Sergej Barbarez, Duško Bajević i ostali

Ivica OsimIvica OsimIvica Osim, 69-godišnji ugledni nogometni stručnjak, postavljen je na mjesto predsjednika povjerenstva koje je zaduženo da uvede red i normalizira stanje u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine.

Spomenuto povjerenstvo su zajedničkim snagama utjelovili Međunarodna nogomena federacija (FIFA) i Europska nogometna organizacija (UEFA) s obzirom da dosadašnji čelnici tog saveza nisu podržavali temeljnu zamisao da jedan čovjek presjeda tom organizacijom. Oni su, pak, podržavali i funkcionirali s tročlanim predsjedništvom.

Podsjetimo da je zbog odbijanja ideja FIFA-e i UEFA-e trenutačno na snazi suspenzija bosanskohercegovačkog nogometa u bilo kakvom obliku, kada su u pitanju međunarodna natjecanja.

Ukoliko bi izmijenjeni statut bio usvojen do 1. lipnja suspenzija će biti ukinuta, no u slučaju da ne dođe do nikakvih promjena kazna će trajati dodatnih godinu dana. Uz Osima u radu spomenutog povjerenstva sudjelovat će još nekoliko uglednih bivših nogometaša s tog područja: Faruk Hadžibegić, Sead Kajtaz, Sergej Barbarez, Duško Bajević i ostali.

Vezane vijesti

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika