21.04.2011. / 11:09

Autor: Hina

Obama se šalio na račun Zuckerbergove kravate

"Zovem se Barack Obama i zbog mene je Mark odjenuo odijelo i vezao kravatu", šalio se Obama na početku njihova sastanka u sjedištu Facebooka u Palo Altu

Barack obama i Mark ZuckerbergBarack obama i Mark ZuckerbergAmerički predsjednik Barack Obama našalio se u srijedu s Markom Zuckerbergom rekavši da je ponosan jer je osnivač Facebooka samo zbog njega stavio kravatu.

"Zovem se Barack Obama i zbog mene je Mark odjenuo odijelo i vezao kravatu", šalio se Obama na početku njihova sastanka u sjedištu Facebooka u Palo Altu. Zuckerberg, koji obično nosi majice s kapuljačom, naglasio je da je drugi puta u životu odjenuo odijelo radi susreta s Obamom. "Jako sam ponosan", dodao je Obama.

Oni su se prvi puta sreli u veljači na večeri na kojoj su sudjelovali izvršni direktori i osnivači tehnoloških kompanija kao što su Yahoo, Google, Oracle, Apple, Twitter i Facebook.

Barack Obama slovi za digitalno osviještenog predsjednika koji podupire visoku tehnologiju.

Obama je došao u sjedište Facebooka kako bi ponovno branio svoju proračunsku strategiju, posebice potrebu fiskalne reforme "koja bi ljudima poput njega i Marka omogućila plaćanje većih poreza".

Zuckerberg (26), čije bogatstvo časopis Forbes procjenjuje na 6,9 milijardi dolara, rekao je da "nema ništa protiv".

Na kraju sastanka Zuckeberg je Obami poklonio majicu s kapuljačom s logom Facebooka na plavoj podlozi uz primjedbu "neka mu se nađe ako se poželi obući poput mene".

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika