21.04.2011. / 19:15

Autor: Hina

Mubarakovo zdravlje "nestabilno", uzrok još uvijek nepoznat

Stanje bivšeg egipatskog predsjednika, 82-godišnjeg Hosnija Mubaraka, "nestabilno" je, objavila je u četvrtak službena novinska agencija Mena pozivajući se na izvore u bolnici u Šarm el-Šeiku, gdje se Mubarak nalazi u privremenom pritvoru.

Hosni MubarakHosni MubarakStanje bivšeg egipatskog predsjednika, 82-godišnjeg Hosnija Mubaraka, "nestabilno" je, objavila je u četvrtak službena novinska agencija Mena pozivajući se na izvore u bolnici u Šarm el-Šeiku, gdje se Mubarak nalazi u privremenom pritvoru.

"Mubarak se još uvijek nalazi u bolničkom apartmanu 309 i njegovo je stanje nestabilno", dodaje isti izvor. Liječnici, kako se doznaje, "rade brojne preglede i testove kako bi otkrili uzrok nestabilnosti njegova zdravlja".

Vijest o nestabilnom Mubarakovu zdravlju odjeknula je u trenutku kad egipatsko državno odvjetništvo razmatra mogućnost njegova premještanja u zatvor ili zatvorsku bolnicu.

Mubarak je, nakon tri desetljeća vladavine, uslijed žestine uličnih prosvjeda i nereda 11. ožujka morao otići s vlasti. Hospitaliziran je drugi dan nakon što je podvrgnut ispitivanju o oštrim mjerama koje je naredio prema prosvjednicima. Prema službenim podacima, u nemirima je poginulo 846 ljudi.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika