28.04.2011. / 12:28

Autor: Hina

Novi napad na marince u Karachiju, najmanje petero mrtvih

U novom napadu na časnike pakistanske mornarice u četvrtak ujutro u Karachiju, trećem u zadnja dva dana, poginulo je petero ljudi, od kojih su četvorica bili marinci, a više od 15 je ozlijeđeno, objavili su mjesni dužnosnici.

Autobus u kojem su poginuli marinci (Reuters)Autobus u kojem su poginuli marinci (Reuters)U novom napadu na časnike pakistanske mornarice u četvrtak ujutro u Karachiju, trećem u zadnja dva dana, poginulo je petero ljudi, od kojih su četvorica bili marinci, a više od 15 je ozlijeđeno, objavili su mjesni dužnosnici.

Dva slična napada u utorak ujutro, izvedena bombama aktiviranim prilikom prolaska autobusa s marincima, usmrtila su četvero ljudi, a više od 16 ozlijedila.

"Bomba postavljena uz cestu eksplodirala je prilikom prolaska autobusa mornarice", rekao je jedan mjesni dužnosnik. "Poginuo je jedan pješak, a još 15 ljudi je ozlijeđeno", dodao je.

Glasnogovornik mornarice rekao je da su poginula četvorica marinaca.

Za napad još nitko nije preuzeo odgovornost.

Karachi je poznato poprište političko-mafijaških obračuna, ali je dosad bio pošteđen napada na snage sigurnosti. Njihovi su počinitelji najčešće talibanski pobunjenici, koji su u nebrojenim napadima diljem zemlje u gotovo četiri godine usmrtili više od 4200 ljudi.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika