09.05.2011. / 17:58

Autor: Hina

Berlusconi suce nazvao "karcinomom"

Talijanski premijer Silvio Berlusconi nazvao je suce "karcinomom demokracije" u ponedjeljak, na sudskom ročištu u jednom od četiri suđenja koja se vode protiv njega.

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi nazvao je suce "karcinomom demokracije" u ponedjeljak, na sudskom ročištu u jednom od četiri suđenja koja se vode protiv njega.

"Postoji nešto nevjerojatno u vezi s cijelim ovim suđenjem", rekao je Berlusconi u pauzi ročišta u postupku u kojem je optužen za podmićivanje britanskog odvjetnika Davida Millsa sa 600.000 funti za lažno svjedočenje u vezi s Berlusconievim poslovanjem.

Dodao je da optužbe nisu dokazane u više od 20 drugih slučajeva proteklih godina. "Ako to nije karcinom demokracije onda ste s druge planete", rekao je.

Talijanski premijer suočen je s još dva suđenja za korupciju i s četvrtim, ujedno najkontroverznijim, za seks s maloljetnicom i zloporabu svog položaja da bi to zataškao.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika