12.05.2011. / 16:50

Autor: Totalsport

Krivo optužena ponajbolja košarkašica svijeta ponovno u Turskoj

U Feneru su, nakon što je već raskinut ugovor s ponajboljom košarkašicom svijeta i nakon što je dokazano da nije koristila doping, cijelu situaciju vezanu uz laboratorijsku pogrešku nazvali "najvećim skandalom u povijesti sporta"

Diana Taurasi (Wikipedia)Diana Taurasi (Wikipedia)Amerikanka Diana Taurasi vraća se u Tursku nakon što je oslobođena optužbi za korištenje dopinga u vrijeme bavljenja košarkom u toj zemlji. Igrala je tada za Fenerbahçe.

Ženski košarkaši klub Galatasaray potvrdio je u četvrtak putem službenih internetskih stranica da je dogovorio suradnju s uskoro 29-godišnjom Taurasi za sljedeću sezonu.

Bivša članica WNBA ekipe Phoenix Mercury prošle je sezone nastupala za Fener, no ugovor joj je raskinut nakon što je dopinški nalaz pokazao da je koristila zabranjene supstance. Turski košarkaški savez suspendirao ju je, a kasnije i oslobodio optužbi nakon što je laboratorij koji je obavio testiranje priznao pogrešku.

U Feneru su, nakon što je već raskinut ugovor s ponajboljom košarkašicom svijeta i nakon što je dokazano da nije koristila doping, cijelu situaciju vezanu uz laboratorijsku pogrešku nazvali "najvećim skandalom u povijesti sporta".

Vezane vijesti

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

Američka antidopinška agencija (USADA) službeno je u srijedu podigla optužnicu protiv sedmerostrukog pobjednika Tour de Francea Lancea Armstronga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika