26.05.2011. / 17:12

Autor: Nacional.hr

Video: Pogledajte Mladićev 'brlog' u Lazarevu

Odvjetnik Mladićeve obitelji, Miloš Šaljić, rekao je kako je obitelj u šoku

Ratko Mladić živio je u selu Lazarevo u Srbiji u kući svog rođaka Branka Mladića.

Radomir Stošić, predsjednik mjesne zajednice izjavio je kako nisu znali da je ratni zločinac uhićen u njihovom selu. "Ratko Mladić često je dolazio kod rođaka tijekom rata i dok za njim nije bila raspisana potjernica", kazao je Stošić i dodaje kako je jutros primijetio policiju kod kuće Mladića, ali da nije znao o čemu se radi. Lažno ime vođe bosanskih Srba, Milorada Komadića, nije mu poznato. "Čovjek koji se tako zove nije živio u Lazarevu", rekao je.

Mještani Lazareva tvrde da nisu viđali lice s tjeralice.

"Ratko Mladić nije živio u Lazarevu. Vjerojatno je kod rođaka došao u goste, ali mi ga ovdje nikada nismo vidjeli. Pričalo se da je dolazio sredinom devedesetih, ali to je bilo prije svih ovih događanja", ispričao je za Blic neimenovani izvor u Mjesnoj zajednici Lazarevo.

Odvjetnik Mladićeve obitelji, Miloš Šaljić, rekao je kako je obitelj u šoku. "Ja sam čuo da je potvrđena informacija. Obitelj do ovog trenutka nije ništa znala o uhićenju", kratko je izjavio Šaljić.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika