27.05.2011. / 12:33

Autor: Hina , Nacional.hr

Indija: Pakistan je epicentar terorizma

"Očigledno je da Indija živi u najtežem susjedstvu u svijetu. Svjetski epicentar terorizma u našem je neposrednom zapadnom susjedstvu", izjavio je ministar

Svjetski epicentar terorizma u našem je neposrednom zapadnom susjedstvuSvjetski epicentar terorizma u našem je neposrednom zapadnom susjedstvuPakistan je postao svjetski epicentar terorizma, rekao je u petak indijski ministar unutarnjih poslova Palaniappan. Chidambaram u uvodnom govoru na susretu s američkom ministricom državne sigurnosti Janet Napolitano.

"Očigledno je da Indija živi u najtežem susjedstvu u svijetu. Svjetski epicentar terorizma u našem je neposrednom zapadnom susjedstvu", izjavio je ministar.

"Danas se razne terorističke skupine koje djeluju iz Pakistanu sve više regrupiraju, pakistansko društvo postaje sve radikalnije, njegovo gospodarstvo je oslabljeno a državna struktura Pakistana postaja krhka", dodao je on.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika