02.06.2011. / 18:15

Autor: Nacional.hr

Intel predstavio "Keeley Lake", inovativan novoprojektirani konvertibilni dizajn

Dizajni kao što je "Keeley Lake", utemeljeni na platformi "Cedar Trail", nudit će najveću fleksibilnost pri odabiru platforme jer će podržavati operacijske sustave kao što su Chrome OS, MeeGo i Windows

"Keely Lake" dizajn"Keely Lake" dizajnIntel je na Computexu predstavio "Keeley Lake", inovativan novoprojektirani konvertibilni dizajn koji se temelji na već najavljenoj platformi za netbookove utemeljene na procesorima Intel Atom, kodnog naziva "Cedar Trail".

Neovisno o tome koriste li se pri radu tipkovnicom ili dodirnim tehnologijama, "Keeley Lake" korisnicima će ponuditi najbolje s oba područja, a uz to i elegantan dizajn, lijepo oblikovana kućišta, nove kapacitivne višedodirne zaslone i tanke modele debljine od 17 mm do 20 mm.

Dizajni kao što je "Keeley Lake", utemeljeni na platformi "Cedar Trail", nudit će najveću fleksibilnost pri odabiru platforme jer će podržavati operacijske sustave kao što su Chrome OS, MeeGo i Windows. Intel je proizvođačima originalnih dizajna omogućio rad na dizajnu "Keeley Lake" te za njim već postoji potražnja.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika