06.06.2011. / 10:25

Autor: Totalsport

U utorak Ronaldo posljednji put na travnjaku

Zadnje utakmice je igrao u Corinthiansu, ali je nakon svega ostao involviran u nogometu, te kao menadžer zastupa nekoliko brazilskih uglednih i nadarenih brazilskih nogometaša

Ronaldo (lijevo)Ronaldo (lijevo)Gledatelji u brazilskoj Goianiji će u utorak imati čast po posljednji put na travnjaku u kopačkama vidjeti 34-godišnjeg Ronalda, legendardnog brazilskog nogometaša.

Naime, 7. lipnja će Brazil odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rumunjske, a nekoliko minuta će u dresu domaće reprezentacije odigrati i jedan od najboljih napadača svih vremena koji je u karijeri 97 puta odjenuo reprezentativni dres. Isto tako, u tom intervalu je dva puta osvajao naslov svjetskog prvaka, 1994. godine u Sjedinjenim Državama i 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji.

Inače, Ronaldo je nogomet napustio tijekom veljače ove godine, a razlog su bili problemi s štitnom žlijedom. Zadnje utakmice je igrao u Corinthiansu, ali je nakon svega ostao involviran u nogometu, te kao menadžer zastupa nekoliko brazilskih uglednih i nadarenih brazilskih nogometaša.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika