14.06.2012. / 13:59

Autor: Totalsport

Copa Libertadores: Corinthians na korak do finala

U drugom se polufinalu sastaju argentinski Boca Juniorsi i čileanski Universidad de Chile

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaGostujući na Vili Belmiro, stadionu branitelja naslova Santosa, nogometaši Corinthiansa došli su do minimalne, 1-0 pobjede nad domaćom momčadi u brazilskom okršaju prvoga polufinalnog dvoboja Cope Libertadores.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Emerson Sheik, 34-godišnji brazilski napadač s katarskim državljanstvom, u 28. minuti nakon akcije Alexa i Paulinha.

Većim dijelom utakmice gostujuća se momčad, inače aktualni brazilski prvak koji nikad nije osvojio naslov južnoameričkog prvaka, ponašala kao domaćin. Sasvim su nogometaši trenera Titea neutralizirali 20-godišnjeg Santosova napadača Neymara, kao što su učinili i s dvije godine starijim veznjakom Gansom, koji se vratio na travnjak samo 18 dana nakon artroskopske operacije koljena.

Uzvratna se utakmica u Sao Paulu igra iduće srijede.

U drugom se polufinalu sastaju argentinski Boca Juniorsi i čileanski Universidad de Chile. Prva se utakmica noćas igra na buenosaireškoj Bomboneri.

Copa Libertadores, polufinale, prva utakmica:

Santos - Corinthians 0-1 (Emerson Sheik 28)

Vezane vijesti

Copa Libertadores: Boca napravila veliki korak ka finalu

Copa Libertadores: Boca napravila veliki korak ka finalu

Nogometaši Boca Juniorsa približili su se finalu Cope Libertadores nakon što su u prvoj utakmici polufinala na svojoj Bomboneri svladali Universidad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika