08.06.2011. / 09:21

Autor: Hina

Libija kaže da je u napadima na Tripoli ubijena 31 osoba

Glasnogovornik libijske vlade Musa Ibrahim je rekao da je utorak bio "jedan od najstrašnijih dana napada", te da je u napadima ubijena najmanje 31 osoba, uključujući i civile

ArhivaArhivaVlada Moamera Gadafija je rekla da je u napadima NATO-a na Tripoli u utorak ubijena 31 osoba i ustvrdila da čelnici zapadnih zemalja ne traže mirno rješenje sukoba nego eskalaciju.

Glasnogovornik libijske vlade Musa Ibrahim je rekao da je utorak bio "jedan od najstrašnijih dana napada", te da je u napadima ubijena najmanje 31 osoba, uključujući i civile.

"Kako svijet može noćas spavati znajući da vojske takvog zla namjerno i svjesno napadaju mirnu prijestolnicu sa 60 raketa i ubijaju ljude... dok ima izlaza iz ovoga. Da se sjedne, razgovara i pregovara", rekao je Ibrahim.

"Neki zapadni političari sada na vlasti toliko su moralno iskvareni i tako zli da mogu poći u krevet sa svojom djecom, dječacima i djevojčicama, ne osjećujući nikakvu krivnju, znajući da ubijaju ljude", rekao je.

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika