15.06.2011. / 18:10

Autor: Hina

Mladić podvrgnut medicinskim pretragama u zatvoru

Bivši vojni zapovjednik bosanskih Srba Ratko Mladić podvrgnut je nizu medicinskih pretraga u okviru "zatvorskog režima koji se primjenjuje na sve zatvorenike" Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY), objavilo je u srijedu tajništvo suda.

Ratko MladićRatko MladićBivši vojni zapovjednik bosanskih Srba Ratko Mladić podvrgnut je nizu medicinskih pretraga u okviru "zatvorskog režima koji se primjenjuje na sve zatvorenike" Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY), objavilo je u srijedu tajništvo suda.

"Mladić je završio početni proces integracije u zatvorskom centru i sada je uključen u zatvorski režim koji se primjenjuje na sve zatvorenike", izjavio je Martin Petrov, voditelj sudskog tajništa, na tjednom susretu s novinarima u Den Haagu.

"Sve medicinske pretrage provedene su kako bismo imali jasnu i potpunu sliku Mladićeva zdravlja", dodao je Petrov ne želeći iznijeti informacije o zdravlju optuženika niti reći je li Mladić prebačen u rezidencijalno krilo zatvora.

Sljedeće Mladićevo pojavljivanje pred sudom određeno je za 4. srpnja kada bi se trebao izjasniti osjeća li se krivim za ratne zločine koji mu se pripisuju.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 15.06.11. 18:16

Krvnika,sada je manji od mrava,tuži se da ga boli,a jel boljelo djecu muslimane kad ih je dao pogubiti,strijeljati i roditelje poubijati,ma kakav srbin ,on je bosanac pravoslavac


registracija
12/12/10

Klarens, 15.06.11. 18:28

ZVER je na OPORAVKU !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika